Sørbø, Jan Inge (2002). Hans Skjervheim : ein intellektuell biografi. Oslo: Det Norske Samlaget. s. 235. «Skjervheim hadde nok visse reservasjonar til Stubberuds polemikk - mellom anna skreiv han til Stubberud at "det kan ikkje vera tale om å erstatta ein mistankes hermeneutikk med ein annan mistankens hermeneutikk, på lang sikt" (...) Men han støtta Stubberud der han kunne koma til»
Stubberud, Tore (1978). Anti-Marx. Oslo: Perspektivbøkene - Dreyer. s. 7–13.
Sloreby, Beate (20. august 2019). «(+) Vil ha forslag til kandidater til Wilsemedaljen». Rakkestad Avis (på norsk). Besøkt 16. juni 2022. «Flere rakstinger har mottatt Wilsemedaljen opp gjennom årene, i 1970 gikk den til Svein Haugse, i 1993 til Ivar Filtvedt og i 2001 til Tore Stubberud.»
Helgesen, Tom (1. august 2020). «Tore Stubberud gir ut selvbiografisk roman, hvor mye plass er viet oppveksten på Borgenhaugen: - Jeg har alltid vært en brobygger mellom Østfold og Frankrike». Sarpsborg Arbeiderblad (på norsk). Besøkt 26. januar 2024. «... Tore Stubberuds livsreise spenner fra oppveksten i industrisamfunnet på Borgenhaugen til å spise gåselever med den kulturelle eliten i Frankrike (...) Mye av Tores forfatterskap ser han på som brobygging mellom Østfold og Frankrike, ikke minst gjennom bøker som «Herregårdsmat» sammen med Eyvind Hellstrøm og romanene «Kjøtt i mørke», «Duevennen» og «Portrett av en kvinne». Jeg har alltid hatt mine røtter med meg i alt jeg har gjort. Om det er noe jeg skulle ha misjonert for, ville jeg vært apostel for Østfold.»
Nordal, Lasse (2023). «5.3: Bokens resepsjon i norsk kulturliv og akademia». Keiserens Nye Klær og Arbeidersønnen(PDF). Bergen: Universitet i Bergen. s. 64–90.