Lotte Sandberg (2006). «Parkert graffiti». www.aftenposten.no. Aftenposten. Besøkt 19. april 2021. «Ibsen-graffiti fremstår som et slående eksempel på subkultur som mainstreamkultur.»
Byråden i Bergen. «Amatørkulturplan for Bergen 2018-2027»: s. 41. «I prosjektet «Elektrisk gatekunst» har Bergen kommune og BKK gått sammen om å stille 30 el-skap i Bergen sentrum til disposisjon for gatekunst, graffiti og andre kreative uttrykk. I tillegg har Bergen bystyre vedtatt å utvide ordningen til også å gjelde utvalgte kommunale bosspann. Alle som ønsker det, enten de er profesjonelle, amatører, unge eller gamle, kan delta ved å sende en tekstmelding der de skriver navn, alder og hvilket skap eller bosspann de ønsker å dekorere. Det kan alt i alt synes som om byens befolkning har fått øynene opp for graffiti og gatekunst som kunstform og ønsker mer av dette i byrommene.»
«Berømmer Bergens holdning til graffiti». www.bt.no. Bergens Tidende. 30. august 2003. Besøkt 19. april 2021. «Bergen har ingenting å lære av Oslos nulltoleranse overfor graffiti, mener professor i kriminologi, Cecilie Høigård.»
Øystein Hauge (30. august 2003). «Kunstanmeldelse: Fra lysmur til klagemur». www.bt.no. Bergens Tidende. Besøkt 19. april 2021. «Graffiti var opprinnelig en undertrykt ungdomsgruppes billedspråk, en protestholdning og en kreativ identifikasjonsform for drop-outs i det amerikanske college- og highschoolmiljøet på 70-tallet. (---) I seks dager har et «crew» på seks kjente skandinaviske graffitikunstnere malt Bergen Kunsthalls vestvegg under seks «tags» eller signaturer: Duck, Coderock, Much, Goal, Sean66 og Pay2. Denne betongflaten som siden 1935 har stått der som en meningstom modernistisk lufthavn for lys og skygger, er nå i ferd med å forvandles til en «burner» av en «window down whole piece», eller et veldig kult stykke graffiti, for å si det på godt norsk.»
«NHHs nye ansikt». www.bt.no. 7. juli 2011. Besøkt 27. september 2024. «Slik går det når man slipper løs en britisk gatekunstner på NHH»
«El-skap blir skapkunst». www.bt.no. Bergens Tidende. 4. juni 2012. Besøkt 19. april 2021. «Du har sikkert sett dem — kjedelige grå skap, som skjuler BKKs elektriske installasjoner. Ofte dekorert av halvt avrevne plakater og tagging. Nå skal de kjedelige grå, bli fargerike kunstverk. | I alle fall hvis kulturbyråd Gunnar Bakke får det som han ønsker. I dag gikk startskuddet for prosjektet han kaller "Elektrisk gatekunst". BKK har stilt til sammen 30 el-skap i sentrum til disposisjon for unge, kreative skapmalere.»
graffiti.no
«ABSOLUT CODEROCK». www.graffiti.no. graffiti.no. Besøkt 27. september 2024. «400 kunstnere som Andy Warhol og Keith Haring fra hele verden har i 20 år tolket merkevaren ABSOLUT. Nå er den anerkjente graffiti-kunstneren «Coderock» valgt ut som første norske kunstner til å gi sin personlige tolkning av ABSOLUT. Resultatet har blitt et over ti meter langt kunstverk på en utevegg i Bergen sentrum. | Det enorme kunstverket tok en uke å lage, og stod ferdig 1. september. Veggmaleriet kan sees i Bergen på takterrassen til Xhibition, utenfor restauranten Era. Planen er at det skal stå ut året før det males over og blir borte for alltid. Coderock sier at han er opptatt av å lage et bilde som skal oppleves på flere plan: – Det visuelle må være slående og umiddelbart. Samtidig ønsker jeg at det skal være noe under overflaten.»
«Subkultur på boks». klassekampen.no. Besøkt 27. september 2024. «Den harde linja myndighetene har ført mot graffiti, fører til at det er den møkkete, kjappe og innadvendte tagginga som har overlevd i Oslo, mener Øyvind Holen og Mikael Noguchi. | - Før kunne man stå på lyse dagen og ta seg den tida man trengte for å bli fornøyd med piecen, sier illustratør Mikael Noguchi.»
Gjengaar, Viktor (28. september 2012). «Hvor går streken?». NRK. Besøkt 27. september 2024.
oslo.kommune.no
stopptagging.oslo.kommune.no
«Hovedside - Stopp Tagging-ordningen - Oslo kommune». web.archive.org. Oslo kommune. 2009. Arkivert fra originalen 5. juni 2012. Besøkt 27. september 2024. «Stopp Tagging-ordningen er et tilbud til gårdeiere, borettslag, boligsameier og andre som ønsker en fasade uten skjemmende tagging. Som abonnent på ordningen er du sikret at all tagging blir fjernet fra fasaden din innen 48 timer fra den er innrapportert. Tilbudet omfatter nå samtlige bydeler i Oslo.»
«Hovedside - Stopp Tagging-ordningen - Oslo kommune». web.archive.org. Oslo kommune. 2009. Arkivert fra originalen 5. juni 2012. Besøkt 27. september 2024. «Stopp Tagging-ordningen er et tilbud til gårdeiere, borettslag, boligsameier og andre som ønsker en fasade uten skjemmende tagging. Som abonnent på ordningen er du sikret at all tagging blir fjernet fra fasaden din innen 48 timer fra den er innrapportert. Tilbudet omfatter nå samtlige bydeler i Oslo.»