Berg, Ole T. (11. juli 2017). «Riksrett». Store norske leksikon (på norsk). Besøkt 29. november 2019. «Inntil en grunnlovsendring i 2007 het det at riksrett kunne anlegges for handlinger vedkommende hadde begått «som sådanne», altså som medlemmer av de høyeste statsorganene og ikke som privatpersoner. Etter endringen fra 2007 og språkreformen fra 2014, brukes formuleringen "straffbart eller annet rettsstridig forhold når de har brutt sine konstitusjonelle plikter".»
«Så og si [[[sic]]] umulig å bli kastet ut av Stortinget». www.vg.no. 12. januar 2018. Besøkt 29. november 2019. «– Utgangspunktet er at når du er valgt til Stortinget, har du plikt til å gjøre jobben i fire år, sier professor Eivind Smith ved Universitetet i Oslo. Heller ikke lovbrudd som medfører kortvarig fengselsstraff, fører til at man mister plassen.»URL-wikilenke-konflikt (hjelp)
«Carl I. Hagen spurte om riksrett for bedragerisiktet partifelle». www.vg.no. 27. desember 2018. Besøkt 29. november 2019. «Riksadvokaten har nå svart Hagen at de ikke mener saken mot Keshvari skal behandles som riksrettssak etter bestemmelsen i Grunnlovens paragraf 86. Førstestatsadvokat Terje Nybø forklarer for Aftenposten at de etter å ha vurdert saken, har kommet til at Keshvaris eventuelle straffebud knyttet til reiseregninger, ikke er relatert til det som kalles konstitusjonelle plikter.»