«Bok-anmeldelser av Elling Tjønneland: ER ORDET EVIG?». Haugesunds Avis. 2. januar 1971. «Et privat kulturfond har kanskje forårsaket den kresne lille bokserie som beskjedent navngir seg selv som Servolibris i Parkveien 53, Oslo. Tilliten er skapt ved at bokserien omfatter førsteoversettelser fra åndshistoriens tinderader, tilrettelagt og fulgt opp av Aasmund Brynildse og Carl Høegh. | Fornem som en bibliofilutgave er den nyeste boken fra Servolibris - "Fra Chartres til Eidsvold. - Om tenkningens vei til frihet".»
Dyrhaug, Tore (26. april 1971). «Til lyset». Tønsbergs Blad. s. 14. «I 1961 kom et nytt norsk forlag med det høytidsfulle navn Servolibris. Iår kan det feire sitt tiårsjubileum uten at de aller fleste har fått med seg dets eksistens. Forklaringen ligger i at Servolibris i ekstrem grad ikke har vært børs, men katedral av den mest gotiske og himmelstrebende art, fylt av tanke og erkjennelse, trang til Gud og gjennomstrålet av åndens skjønne rosevinduer. (---) Servolibris vil ikke markere sitt lille jubileum med fyrverkeri og festforestillinger. Men det er grunn til å håpe at samarbeidet mellom Høegh og Brynildsen vil fortsette til fordel for de mange få som vil erkjenne Gud i skaperverket og få et mer enn bare overfladisk bilde av hovedtrekk i europeisk åndshistorie.»
Sundberg, Ove Kr. (12. desember 1973). «Randbemerkninger: Et annet syn på virkeligheten». Nordlandsposten. Bodø. «Den norske utgave av Heitlers bøker er kommet på et merkelig lite forlag som kaller seg "Servolibris". Dette forlag har sett det som sin oppgave å formidle litteratur med utgangspunkt i en tenkning og virkelighetsforståelse som søker bekreftelse for det åndeliges realitet i tilværelsen og som gir det kvalitative plass innenfor helheten. | Foruten Heitler har forlaget presentert Plotin, Nicolaus Cusanus, Kepler, Bergson, Teilhard de Chardin og vår egen Aasmund Brynildsen. | Det er tale om en linje som trolig kan bidra til å gi oss et helere og sannere syn på virkeligheten og på menneskets plass innenfor den store sammenheng.»