آب‌پخش (Persian Wikipedia)

Analysis of information sources in references of the Wikipedia article "آب‌پخش" in Persian language version.

refsWebsite
Global rank Persian rank
1st place
1st place
540th place
10th place
low place
low place
739th place
20th place
low place
9,984th place
low place
3,668th place
low place
low place
low place
2,100th place
9,906th place
214th place
low place
low place
756th place
7,730th place
5,524th place
115th place
643rd place
13th place
9,200th place
208th place
low place
low place
3,053rd place
59th place
low place
low place
low place
low place
low place
1,392nd place
163rd place
148th place
low place
1,360th place
low place
1,876th place
low place
2,078th place
low place
low place
low place
low place
low place
8,491st place
low place
low place
low place
low place
1,083rd place
23rd place
low place
low place
4,172nd place
82nd place
low place
4,061st place
low place
low place
low place
1,154th place
low place
low place
low place
8,077th place
low place
low place
3,193rd place
60th place
851st place
15th place
low place
4,078th place

8am.af

abpakhshcity.ir

aftababpakhsh.ir

alaedin.travel

amar.org.ir

archive.ph

bamdad24.ir

behrah.com

bgrows.ir

  • نامعلوم (۵ خرداد ۱۳۹۴). «گویش مردم استان بوشهر». بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر. بایگانی‌شده از اصلی در ۱ اکتبر ۲۰۱۹. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۹-۰۲.

chamedanmag.com

culturalsurvival.org

  • "The Lurs of Iran | Cultural Survival". www.culturalsurvival.org (به انگلیسی). 2010-02-17. Retrieved 2024-11-07. Most Lurs speak an Iranian dialect known as Luri; however, nearly half the Lurs of Luristan province speak Laki, another Iranian dialect. The Luri dialect is closer to Persian while Laki is closer to Kurdish. Generally speaking, Luri is divided into northern and southern dialects. The northern dialect is spoken in Luristan, several districts of Hamadan (Nahavand, Towisarkan) and by the inhabitants of south and southwest Ilam and northern part of Khuzistan province. The southern dialect is spoken by the inhabitants of Bakhtiari, Kuh-Gilu-Boir Ahmed and also in the north and east of Khuzistan, in the Mamasani district of Fars, and also in most areas of Bushehr province.

entekhab.ir

ettehadkhabar.ir

farhang.gov.ir

boushehr.farhang.gov.ir

  • وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر. «معرفی "فرهنگ واژگان محلی بوشهر" در طرح جمعه». گویش موجود در استان بوشهر در یک تقسیم بندی کلان به سه ناحیه جغرافیایی تقسیم می شود. در شمال استان و حد فاصل مناطقی مثل لیراوی، گناوه و دشتستان، زبان و گویش رایج لُری یا لهجه ی بعضاً محلی است. در ناحیه ی دشتی و بخش هایی از تنگستان زبان و گویش آمیخته ای از پهلوی جنوبی و لُری است. از حد فاصل دشتی تا انتهای شرقی استان اغلب به نوعی گویش عربی محلی آمیخته به فارسی و بعضاً به فارسی سخن می گویند. البته در ناحیه جم به فارسی سلیس دری تکلم می‌شود. گویش فارسی رایج در شبه جزیره ی بوشهر ساختار خاصی دارد که آمیخته ای از پهلوی جنوبی و فارسی دری با وام گیری پاره ای واژگان و اصطلاحات عربی و برخی واژگان اروپایی، بخصوص انگلیسی است.
  • «معرفی "فرهنگ واژگان محلی بوشهر" در طرح جمعه با کتاب دشتی». روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر. گویش موجود در استان بوشهر در یک تقسیم بندی کلان به سه ناحیه جغرافیایی تقسیم می شود. در شمال استان و حد فاصل مناطقی مثل لیراوی، گناوه و دشتستان، زبان و گویش رایج لُری یا لهجه ی بعضاً محلی است. در ناحیه ی دشتی و بخش هایی از تنگستان زبان و گویش آمیخته ای از پهلوی جنوبی و لُری است. از حد فاصل دشتی تا انتهای شرقی استان اغلب به نوعی گویش عربی محلی آمیخته به فارسی و بعضاً به فارسی سخن می گویند. البته در ناحیه جم به فارسی سلیس دری تکلم می‌شود.

farsname.ir

  • «شهرستان دشتستان». farsname.ir. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۱۱-۰۹. فارسنامه: مردم دشتستان به زبان لری گویش جنوبی (دشتستانی) صحبت می‌کنند و گویش دشتستانی در خود بعضی ترکیبات و واژه های فارسی را هم دارد.
  • «شهرستان دشتستان». farsname.ir. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۱۱-۰۹. مردم دشتستان به زبان لری گویش جنوبی (دشتستانی) صحبت می‌کنند

farsnews.ir

freemaptools.com

ghasedak24.com

google.com

hakimemehr.ir

hamshahrionline.ir

ict.gov.ir

boushehr.ict.gov.ir

irancities.ir

  • «آب پخش». www.irancities.ir. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۴ آوریل ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۴-۲۴.

irna.ir

  • نامعلوم (۱۵ تیر ۱۳۸۷). «نگاهی به گویش‌های مردم استان بوشهر». ایرنا. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۳-۱۷. طور کلی گویشهای رایج در استان بوشهر به دو شاخه اصلی تقسیم می شود که شاخه جنوبی یا میزبان از نوع محلی شده زبان رایج در جنوب استان فارس است که زیرشاخه های زیادی در شهرستان های استان بوشهر دارد و شاخه شمالی با گویش لری که در مناطق شمالی این استان رایج است. بلادی افزودواژه بچه از شاخه جنوبی است که در مناطق جنوبی استان بوشهر به همین صورت و یا بصورت محلی تلفظ می شود و درمناطق شمالی از جمله شهرستان دشتستان به گویش لری بچیل تلفظ می شود.
  • «"آبپخش" دشتستان شهر ملی حصیر و کپو بافی ایران شد». ایرنا. ۱۶ دی ۱۳۹۹. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۸ آوریل ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۴-۲۴.

majlis.ir

rc.majlis.ir

  • «تبدیل روستای آب پخش از توابع شهرستان دشتستان استان بوشهر به شهر آب پخش». مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی. ۱۸ آذر ۱۳۷۵. بایگانی‌شده از اصلی در ۶ سپتامبر ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۶ سپتامبر ۲۰۲۱.

mehrnews.com

mrud.ir

news.mrud.ir

ostb.ir

news.ostb.ir

pesin.ir

rasekhoon.net

  • حجت‌الله مومنی (۲۲ اسفند ۱۳۸۷). «گردشی در استان بوشهر». پرتال فرهنگی راسخون. بایگانی‌شده از اصلی در ۳ ژوئن ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۹-۰۲. .مردم شهرستان های شمالی استان مانند دیلم ، گناوه و دشتستان عمدتا به گویش لری و مردم شهرستان های جنوبی مانند جم و قسمت هایی از کنگان و دیر نیز به فارسی لهجه دار صحبت می کنند.
  • «گردشی در استان بوشهر». rasekhoon.net. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۱۱-۰۷.

safarmarket.com

samandrail.com

  • «نقشه ریلی». سمندریل. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۹ ژوئن ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۸ اوت ۲۰۲۱.

shoaresal.ir

sid.ir

tabiat.ir

  • «شناخت زبان لری». www.tabiat.ir. ۲۰۱۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۱۱-۰۹.
  • «زبان لری». موسسه آموزش و تحقیقات جهانگردی طبیعت. لری بویراحمدی (استان کهگیلویه و بویراحمد، گناوه، دیلم و دشتستان تا رامهرمز)

usb.ac.ir

gdij.usb.ac.ir

vilajar.com

  • «ویلاجار - آبشار زیراه دشتستان - 793». www.vilajar.com. دریافت‌شده در ۲۰۲۴-۱۲-۱۴. بومیان این منطقه، از لرهای استان بوشهر می باشند و با گویش لری جنوبی و کمی شبیه به گویش بختیاری سخن می گویند.

web.archive.org

worldweatheronline.com

yjc.news